Nieuws

Vrachtauto / Bus voor vervoer o.a. Stock Car F1

Vanaf heden is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een WA plus beperkt casco voor vrachtauto / bus die wordt gebruikt voor het vervoer van een Stock Car F1. Voor meer informatie bel: 077 - 3518641.

Persfotografen

Voor persfotografen hebben wij de mogelijkheid om een ongevallenverzekering af te sluiten. Deze ongevallenverzekering geeft dekking voor auto- en motorsportevenementen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Morocco Desert Challenge & Dakar

Speed Secure heeft een speciaal  Morocco Desert Challenge & Dakar verzekeringspakket ontwikkeld voor deelnemers en monteurs.

Verzekeringen

Voor verenigingen/stichtingen en organisaties is het mogelijk om een offerte voor een W.A. evenementen plus ongevallenverzekering voor 

auto- motorsport en tractorpulling aan te vragen! Klik hier voor de online aanvraag offerte evenementenverzekering.

Het is mogelijk om een doorlopende reisverzekering inclusief auto- en motorsport bij ons te verzekeren! In combinatie met onze ongevallenverzekering van Speed Secure heeft u een totaal pakket!

Tevens is het mogelijk om voor zelfstandig ondernemers een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten inclusief auto en motorsportdekking!

Voor Off The Road motoren hebben wij speciale condities, 75% spiegelkorting (overname no-claimkorting auto) inclusief Off The Road clausule!

Vraag bij Speed Secure een vrijblijvende offerte aan.

Tot ziens tot Speed Secure!