Nieuws

Introductie

Speed Secure is een onderdeel van Assurantie Kantoor A.P. van Teijlingen BV. Deze heeft onlangs een nieuwe site gelanceerd onder het volgende adres: www.vanteijlingenassurantien.nl
U kunt hier terecht voor al uw overige verzekeringen en hypotheken.                                                                                                                                                     .

Vrachtauto voor vervoer o.a. Stock Car F1

Vanaf heden is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een WA plus beperkt casco voor een vrachtauto die wordt gebruikt voor het vervoer van een Stock Car F1. Voor meer informatie bel: 077 - 3518641.

Persfotografen

Voor persfotografen hebben wij de mogelijkheid om een ongevallenverzekering af te sluiten. Deze ongevallenverzekering geeft dekking voor auto- en motorsportevenementen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Morocco Desert Challenge & Dakar

Speed Secure heeft een speciaal  Morocco Desert Challenge & Dakar verzekeringspakket ontwikkeld voor deelnemers en monteurs.

Verzekeringen

Voor verenigingen/stichtingen en organisaties is het mogelijk om een offerte voor een W.A. evenementen plus ongevallenverzekering voor 

auto- motorsport en tractorpulling aan te vragen! Klik hier voor de online aanvraag offerte evenementenverzekering.

Het is mogelijk om een doorlopende reisverzekering inclusief auto- en motorsport bij ons te verzekeren! In combinatie met onze ongevallenverzekering van Speed Secure heeft u een totaal pakket!

Tevens is het mogelijk om voor zelfstandig ondernemers een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten inclusief auto en motorsportdekking!

Vraag bij Speed Secure een vrijblijvende offerte aan.

Tot ziens tot Speed Secure!